Terug

Nu zien jullie een paar opname`s van hoe ik voor 42 jaar terug op vakantie ging met het meisje.

                                                 

De linker foto is uit 1964 het is een Opel record van 1957 daar staan we op de Gottart in Zwitserland op weg naar het Garda Meer de eerste vakantie met het meisje .En haar vriendin met de verkering allemaal in de Opel en op het dak .Dat was toen geen probleem. Op de rechter foto zie je ons in 1973 wij hadden toen een Volkswagen Kever en we zijn daar in Domburg Zeeland alles voor onder de klep en achter de achter bank. Mijn zwager had het iets comfortabeler met zijn Renault5.

                                                        

 Onze DKW Junior Sonderklasse  Hierin hebben we ook veel kilometers plezier gehad

                            

Hier zie ons in een Ford SiŰrra in de Bretagne met het Knausje er achter. En op de rechter foto die is ouder als de linker .Hier staan we op het punt om te vertrekken naar Cieberon onder in de Bretagne hier hebben we een Knaus Zeeswalbe er achter ook een heel oud ding 960kg zwaar was die .Maar daar had de Audi 80 geen probleem mee .Ik had er nl een motor van een Audi 100 in gebouwd met een oliekoeler.

                                                             Hieronder zijn 4 opnames uit Reusel (NB) 

                                   

                            

       Op de linker opname hierboven staat onze Mitsubitsi  op een camping Papilon in Denekamp de caravan is een reclame van de camping. En op de rechter kant staat onze Mitsubiti op een camping in Reuzel aan de Belgische grens in Brabant het gaat in beide gevallen om een 1800cc een van 1992 en de andere van 1998 Het zijn alle twee prachtige en betrouwbare auto`s. We zijn ook eens twee weken in Vorden op een camping geweest dat waren ook fijne mensen. Je kon er ook mooie fietstochten maken in een hele mooie omgeving. Zoals Ruurlo Zutphen Lochem .En de kastelen tocht omgeving van Vorden. Dat is hieronder te zien.

                            

                                                                                                                                       

Hier linksboven is camping Twentepad in Mander.  Een hele mooie omgeving om te fietsen. En hierboven zitten we in Reusel ook gezellige eigenaresse en een mooi landschap om te fietsen je zit zo in Belgie. Daar fietsen we toen al met genummerde route,s.. Een heel mooi systeem is dat en gemakkelijk  

                               Hieronder. zijn we op weg naar Wenen Camping Donaupark in Thuln

We gaan in dit jaar 2008 laatste week April en 3 weken Mei naar Wenen . Dat doe ik in 2 dagen . Een overnachting op  camping Mainblik in de buurt van Wurtzburg. De camping licht aan de Main en de eigenaar heeft op de camping een plaats vrijgehouden voor zg. . doortrekkers kijk maar.

                      

De volgende morgen zijn we naar Camping Donaupark in Thuln. Dit was nog een behoorlijke eind ong: 7uur duurde dit maar de moeite waard.

                      

Zoals jullie kunnen zien hebben we ons al ge´nstalleerd en voelen ons op ons gemak met gezellige buren en dat is een hoop waard.

                  

                      

Deze rivier heet de Donau Het lied dat over deze rivier gezongen word heet de Donau zo Blauw zo Blauw dit klopt niet want de kleur van het water is Grijs.

                   

                 

     Sloss Schonbronn hierboven Heel mooi met ------------------------------Een heel mooie tuin die U absoluut moet zien als daar bent.

              

                                                                 Zoals je kunt zien geniet ieder op zijn eigen manier van de vakantie

        .            

                    

                  

Genoeg bezienswaardigheden zoals U kunt zien oa Het reuzen rad en het Hunderdwasserhaus allemaal heel mooi en de moeite waard.

               

               

     Een absoluut hoogte punt is de Spaanse rijschool voor de beroemde Lippesaner paarden .Ze hebben wel een hekel aan fotograferen.

                   

                   

 Zoals je kunt zien weer een gezellige camping Bij de wedstrijd Ned: Duitsland hadden wij alles vol onder de luifel mooie momenten zijn dit.

                  

             

                                                              Een dag tocht over de Donau is ook prachtig alleen bij 38graden is het wat minder .

               

Dat was dan een overzicht van onze vakantie in Oostenrijk Op de terugweg 1nacht in Kitzingen  en toen naar Hengelo.

                                                                                         

                                                               

    

      

        

 

 

 Terug